És possible: l'experiència d'Espai al Cos

"Experiència de retrobada interna on sents el moviment del cos, de la seva expressió i en harmonia amorosa amb l'ànima i el plaer de dansar amb d'altres".

Aquesta frase tan completa i profunda la vam elaborar amb el recull de sensacions del darrer grup de dones de Ritmes Femenins a Palafrugell.  Realment, ha estat una de les millors experiències de dansa de la meva vida com a “acompanyant” de grups de dansa i moviment. Trobar la paraula ideal per descriure el que faig als grups no és fàcil: dirigir, acompanyar, suggerir, proposar, motivar... No em considero ni  mestra, ni terapeuta, ni monitora… Aquest tema dona per un altre post, seguiré pensant-ho, que em sembla interessant.

És possible que tot el que he anat elaborant amb aquestes dones m’hagi donat peu a voler compartir algunes certeses de la dansa i el moviment i que deixin d’estar escrites en llibretes, fulls i paperots que guardo i trobo cada cert temps.

És possible que la meva segona maternitat em connecti de nou amb el meu cos, el meu potencial creador i amb la meva capacitat de “parir” i aportar bellesa, coneixement i reflexió a aquest món.

És possible que arribant gairebé a la quarantena ( d’anys que faré) la por al judici  i la timidesa deixin lloc també a les ganes d’evolucionar i desenvolupar un dels projectes de la meva vida  que és ESPAI AL COS.

És possible que tingui el desig de compartir idees, exercicis i altres propostes per cuidar el cos i la ment i  investigar com el moviment ens apropa al silenci, a la meditació i al desenvolupament espiritual.

És possible que millorar-nos físicament i revisant els nostres pensaments puguem connectar amb la nostra intenció ,els nostres desitjos i una part més profunda, amorosa i desconeguda de nosaltres mateix@s.

Si, tot és possible.