Dansa Moviment Teràpia

 

El moviment com a eina terapèutica per a la millora del benestar de les persones que es troben amb dificultats emocionals i tenen inquietuds pel creixement personal

Som un cos on contenim totes les vivències emocionals, les que coneixem i les que son inconscients.

 Treballar directament amb el cos permet  millorar els nostres aspectes emocionals i energètics sense necessitat de trobar les paraules sempre. Busquem el benestar,  poder estar millor amb una mateixa i viure les emocions d’una manera més fluïda.

el llenguatge del cos expressa sense paraules
alliberar tensions i deixar que el cos parli


Alhora, una teràpia que parteix del moviment del cos permet fer cuidar el nostre físic amb exercicis de respiració,estiraments, energètics i segons les necessitats de cada moment.

 

Ningú ens ha ensenyat que a través del cos podem descobrir-nos i permetre’ns ser com som. En aquest moment, necessitem tornar al cos, cuidar-lo i escoltar-lo per gaudir del nostre encontre més íntim per viure'ns sense bloquejos.

 

No cal tenir experiència en moviment, al contrari, si d’entrada ens sembla que podem tenir dificultats per moure’ns amb llibertat, encara trobarem millores més sorprenents!

 

 

Buscar quietud i un espai personal

 BENEFICIS DANSA MOVIMENT TERÀPIA

  • Integra cos, ment i emoció: a partir de l’emoció que s’expressa en moviment, o d’un moviment que es connecta amb una emoció. La ment permet donar-li un significat.
  • Treballa directament l’inconscient a partir del llenguatge no verbal.
  • Es desenvolupa un procés creatiu, que en si, ja és transformador.
  • La relació terapèutica i segura possibilita permetre’s ser, mostrar i acceptar, facilitant l’evolució personal.
  • A partir del moment present i l’experiència viscuda, es poden evidenciar aspectes de la pròpia vida en altres contextos.
  • Amb aquesta tècnica es produeixen canvis (conductuals, emocionals, relacionals, ...) també de forma inconscient.

Explorar el propi moviment és terapèutic 

 


SESSIONS INDIVIDUALS A L’ESPAI CHAKANA. La Bisbal d’Empordà.

 

Tot i que sempre hem estat promotores del benefici del treball en grup de la Dansa Moviment Teràpia, obrim la possibilitat de poder treballar a nivell individual en sessions totalment confidencials i amb garanties de seguretat sanitària, donades les actuals circumstàncies.

 


Espai Chakana ens ofereix l’oportunitat de disposar del seu espai terapèutic per ballar-nos!!!