Desaprenent-me: viatge creatiu cap a la dona lliure i salvatge

 

 

Las palabras Mujer y Salvaje hacen que las mujeres recuerden quienes son y que es lo que se proponen. Clarissa Pinkola

 

En temps de crisi és indispensable escoltar el cos i apropar-nos a la nostra vida emocional amb amor i respecte, explorar i deixar aflorar el costat més genuí i lliure.
Desaprenent-me és un taller per a dones que volen sentir-se i s’estimen salvatges....

  

Amb la Mònica Sànchez d’Espai Chakana, de la Bisbal d’Empordà

( www.espaichakana.com) posem en marxa un nou projecte :

 
TALLER DESAPRENENT-ME

 On amb tota la  generositat posem en comú el nostre bagatge i il·lusió per a acompanyar-nos en un procés de des aprenentatge, de trencament d’esquemes personals i per proporcionar experiències gratificants i potents a les dones que vulguin aprofitar aquest moment de tant huracà emocional per sentir-se, connectar-se i cuidar-se.

Desaprenent-me, consta de 7 sessions de 4 hores de durada cadascuna on trobaràs un espai segur i de confiança i podràs explorar racons de tu mateixa que potser encara no has transitat mai.


 

L’ENFOC GESTÀLTIC

 Des d'una mirada amorosa i respectuosa acompanyarem aquest procés des de la Dansa i la Gestalt, dos formats que és complementen entre si, ja que els dos treballen amb la espontaneïtat de l'ésser humà, la seva essència més genuïna i la presència de l’aquí i ara.L'existencialisme del què passa i com passa en cada moviment, en cada mirada, en cada gest, ens proporciona informació d’allò que som constantment, sense judici, sense canviar el que ja som, solament la oportunitat d’integrar allò que encara no coneixem de nosaltres mateixes amb el que ja sabem que som .

 

LA DANSA COM A EINA TERAPÈUTICA

 El cos és el vehicle de les nostres emocions on acumulem totes les vivències. Deixar que s’expressi lliurement ens ajuda a connectar amb qui som i si seguim endins, contactem amb la nostra essència més bella, més creativa, més alliberada i connectada amb la Vida.

 

Les sessions Desaprenent-me ens ofereixen una oportunitat per revisar la persona que som actualment amb una mirada amable, íntima i de gaudi per poder transcendir en aquells aspectes que ens generin patiment i connectar amb la nostra veritat més profunda.

 

La combinació de la dansa i el moviment amb les sessions vivencials de la Gestalt proporcionaran un viatge acompanyat per poder relaxar-nos en el nostre autoconeixement i en la vivència que proporciona el cos en moviment la bellesa de la veritat del nostre món interior.

 


Part del material està inspirat en els 5 Ritmes de Gabrielle Roth i explorem el moviment individual i del grup combinant exercicis de medicina energètica, la meditació en moviment i el procés creatiu,  afavorint l’expressió i l’exploració emocional. L’estètica del moviment es troba de la mà de la finalitat que és recuperar espontaneïtat i autenticitat com a dones valentes i salvatges.

 

 

Les sessions estan dissenyades per a que qualsevol persona sense cap coneixement de dansa, qualsevol edat o condició física pugui realitzar-les.

 

 

La finalitat de les sessions és connectar-nos amb la nostra intuïció i creativitat desbloquejant l’energia i revisant els patrons de moviment així com obrir-nos a la bellesa de l’experiència amb cos, ment i esperit.


El proper 31 d’octubre comencem l’aventura de DESAPRENDRE….T’apuntes tu també?