DANZA MEDICINA. Acompanyament a través de la dansa i el moviment creatiu

   DANZA MEDICINA

Acompanyament a través de la dansa i el moviment creatiu


Et proposo una activitat on centrem l'atenció en el gaudir del moment present. Senzillament, prenent el nostre temps, escoltant el cos i posant-lo en moviment sense més pretensió que cuidar-lo i donar-li veu. 
Necessitem estirar la musculatura, "posar oli" a les articulacions, sentir la nostra propia dinàmica de moviment del moment present. I respirar, sobretot respirar. Després, la música desperta el cos i es relacionen a l'espai....Buscar la màgia d'experimentar el cos, afluixant la ment i desaprendre per moments. 


Desaprendre per  desprendre's del judici i l'exigència estètica de la dansa. Buscar el plaer d'oferir-se un espai d'escolta. Això és Danza Medicina un espai on el cos és la pròpia eina terapèutica. El treball és a diverses dimensions: la física, l'emocional i l'espiritual.  Tu poses l'enfoc, jo acompanyo el procés i et dono consignes per experimentar el moviment a la teva manera. Soc testimoni del teu viatge interior. 


Hi ha dies, que emocionalment el cos demana ballar amb eufòria i d'altres que la necessitat serà la delicadesa d'una seqüència lenta i subtil a mode de massatge.

En aquestes sessions trobaràs la importància d'escoltar el que el cos t'està demanant. Escolta't i balla't. 




A les sessions de Danza Medicina podràs:

  • RECUPERAR LA VITALITAT
  • ALLIBERAR TENSIONS
  • POTENCIAR L'AUTOESTIMA
  • CONTACTAR AMB L'ALEGRIA, LA PLENITUD I L'ENERGIA CREATIVA COM A EINA DE SALUT
  •  MILLORAR EL  SISTEMA IMMUNOLÒGIC.  

EL TEU MOVIMENT CREATIU, LA TEVA TERÀPIA PERSONAL

Explorar-te a través del moviment i la dansa d'una manera lliure i creativa et dona accés al teu a la teva vida emocional més íntima i et dona l'oportunitat de fer canvis de patrons de pensament i emocions que ja no et serveixen i que impedeixen la teva evolució personal. 

No cal cap experiència en moviment. Et danses? 

 
Palafrugell i La Bisbal d'Empordà
hores convingudes. 637 437 104
lestremeiro@gmail.com