Necessito ballar-me!

 Cuidar el cos i cultivar la creativitat gaudint del moviment improvisat

Els tallers de dansa Necessito ballar-me tenen una intenció molt clara: proporcionar-nos un parèntesi a l'activitat mental per retrobar-nos amb nosaltres a partir del cos i el seu moviment. Centrar l'atenció al cos, al moment present i aprendre a abandonar-se per deixar que el cos es mogui a plaer.
La proposta es construeix com síntesis de dinàmiques per arribar gaudir del moviment tal com és amb suggeriments per a portar l'atenció al moment present.


Busquem el plaer del moviment i la concentració en la sensació i creació corporal tenint en compte diverses fórmules que ens conviden a arriscar en el moviment creatiu i superar les barreres i judicis sobre nosaltres mateixes. Així, durant una estona, ens concentrem al joc i el plantejament que es dona i abandonem la nostra construcció personal el nostre Jo egoic que sempre mantenim tan alerta. Cuidar el cos i cultivar la creativitat com a eina personal.

No importa on treballes, quina formació tens, ni tan sols com et dius, perquè formes part durant una mica més d'una hora d'una construcció coreogràfica conjunta creada entre totes. I el cos s'entrega, cada vegada més, al plaer de ballar la música, de sentir-la, de relacionar-se amb ella sense buscar sistema ni tècnica. I paradoxalment, com menys intento buscar la bellesa, més m'entrego a l'autenticitat del que ballo i així, més bell resulta a ulls de qui observa.

Anar ampliant el repertori de moviments ens fa créixer i superar-nos per desaprendre la construcció de nosaltres mateixes i permetent aforar autenticitat i creativitat. . La primera vegada sempre resulta tímida i amb certa incomoditat mental perquè no estem acostumades i a abaixar la guàrdia mental. Després, de mica en mica comences a sorprendre't a tu mateixa.