Com treballem


Les sessions d'Espai al cos es nodreixen de diverses tècniques i estratègies de dansa i moviment per explorar, gaudir i evolucionar. El nostre llenguatge corporal prové de la dansa contemporània i la base de les sessions de la Dansa Moviment Teràpia per formació. Ens agrada utilitzar d’altres abordatges i materials com els 5 Ritmes de Gabrille Roth, el Moviment Autèntic i la meditació per tal de realitzar unes sessions pròpies. 
En aquest blog anirem desenvolupant algunes de les nostres reflexions i pràctiques per tal de compartir tots els aprenentatges que aquest apassionant treball ens proporciona. 
Totes les persones tenim capacitat creadora i expressiva i gaudim del moviment del nostre cos. Treballem el potencial de la dansa i el moviment creatiu com a eina d'expressió emocional i artística amb persones en procés de desenvolupament personal. En les coreografies improvisades, trobem que la realitat de la nostra dansa personal té diverses lectures i diferents nivells d'aprofundiment. Són les capes d’una ceba que ens van revelant el nostre món interior interrelacionant cos, emoció, ment i ànima. Cada persona decideix el seu enfoc: físic, cognitiu,  emocional i/o espiritual segons necessita i segons allò que està preparat/da per incorporar. 

Les sessions són una oportunitat per moure’s amb plaer, un laboratori on explorar, jugar i permetre’s un espai personal. Potser pel gaudi de ballar, potser per trobar respostes a les inquietuds més íntimes.

Facilitem un espai segur on deixar fluir el moviment propi i investigar què sorgeix.
Ajudem a donar contenció, paraules i possibles significats. Som testimonis de la creació de coreografies a partir del gaudi i l'exploració. 

La bellesa del moviment es relaciona amb l'estètica de l'emoció corporitzada, l'entrega i la veritat de cada persona.

 Esperem estar en contacte i seguir ballant-nos!